Whitfords City Shopping Centre

Client: Whitfords City  |  Status: Completed 2017

As part of the Stage 1 Redevelopment of the Whitfords City Shopping Centre, PLAN E was engaged by the Scentre Group to work in collaboration with their creative team to create a mixed use dining and entertainment precinct (ELP) within the shopping centre complex.

The precinct now hosts a stunning central courtyard space which boasts a range of relaxed seating arrangements, tiered raised garden beds, a performance stage, integrated water features and an imaginative play space. The brief was to provide a range of features that all age groups could enjoy and relax within. A key feature of the precinct is the large greenwall set a floor above the ELP, that provides a lush green atmosphere to the precinct and softens the building facade. The space is enclosed by various food and beverage vendors offering patrons a wide range of dining opportunities within a relaxed atmosphere.



In the short time since opening, the ELP has become one of the most popular destinations and attractions at Whitfords City.

For more information on how we can help with your commercial / hospitality project

Date
Category
Commercial & Hospitality