T1 Forecourt, Perth international Airport

Client: Perth Airport Pty Ltd  |  Status: Completed 2015

The project included the redevelopment of the existing T1 Forecourt to cater to a widened plaza created by the relocation of the forecourt road away from the terminal façade immediately outside the new Virgin domestic expansion.

The landscape philosophy imagines a predominantly soft landscape central “green spine” that runs along the length of the space, with well defined pathways running through this landscape, from the drop-off zone directly into the main doors of the Terminal 1 Building. This “green spine” is delineated with either seat walls or barrier kerbs, primarily to control circulation and access around the space, as well as assisting general orientation and way-finding. This project PLAN E was undertaken in an interdisciplinary team, something the practice has successfully worked with over many projects.

For more information on how we can help with your commercial / hospitality project

Date
Category
Commercial & Hospitality