Gateways Shopping Centre

Client: The Perron Group  |  Status: Completed 2014

As a part of the stage 3 redevelopment of the shopping centre, PLAN E’s brief was to create an entry promenade and surrounding family friendly streetscape to provide a focal point of the precinct. The design of the main entrance was left largely uncluttered and open to provide maximum pedestrian accessibility. The space features an integrated water feature and playground allowing for a comfortable, family friendly environment.

Organic-shaped raised planting beds along the street front act as a soft contrast to the architectural expression of the main building facade, whilst the strong formal geometry of the paving and sculptural performance space responds to the architecture.

For more information on how we can help with your commercial / hospitality project

Date
Category
Commercial & Hospitality